Ανεμοθύελλα έπληξε το Μεγανήσι και τη Βασιλική Λευκάδας !!! - VonitsaNews...
Headlines News :

Recent Post

Home » » Ανεμοθύελλα έπληξε το Μεγανήσι και τη Βασιλική Λευκάδας !!!

Ανεμοθύελλα έπληξε το Μεγανήσι και τη Βασιλική Λευκάδας !!!

Written By Ανώνυμος on Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012 | 4:49 μ.μ.




Σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε από το  Α.Τ Βασιλικής στις 7:45 σήμερα το πρωί ανεμοστρόβιλος που σημειώθηκε στο λιμάνι της Βασιλικής έπληξε την ευρύτερη περιοχή. Οι έντονοι άνεμοι σε συνδυασμό με την δυνατή βροχή ήταν αρκετοί  ώστε να γίνουν μεγάλες ζημιές στην από το Σύβρο μέχρι και το Πόρτο Κατσίκι.Ξεριζώθηκαν   δέντρα, έπεσαν κλαδιά στο οδικό δύκτιο αποκλείοντας το Αθάνι πολλά  ελαιόδεντρακαταστράφηκαν ακόμα και το κιόσκι αναμονής επιβατών μετατοπίστηκε δεκάδες μέτρα.  Η νότια Λευκάδα είναι χωρίς ρεύμα από τις πρώτες πρωινές ώρες και  τα σχολεία του Μαραντοχωρίου και της Βασιλικής δεν λειτούργησαν .

 

Το νότιο οδικό επαρχιακό δίκτυο του νησιού μας προσπαθούν να το αποκαταστήσουν άντρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας Λευκάδας σε συνεργασία με το τμήμα της Πολιτικής προστασίας της Περφέρειας, ο εντεταλμένος σύμβουλος Δήμος Σκληρός με τον Β.Βουκελάτο βρίσκονται απο το πρωί στις πληγέντες περιοχές συντονίζοντας τις εργασίες.
Ανάλογες καταστάσεις και στο Μεγανήσσι όπου οι κάτοικοι με τα συνεργεία του Δήμου εργάζονται πυρετωδώς για να αποκαταστήσουν μέρος των ζημιών. Η θύελλα που ξέσπασε με απρόσμενη ένταση και διήρκεσε περίπου 15 λεπτά σάρωσε κυριολεκτικά το νησί. Δέντρα ξεριζώθηκαν και κλαδιά έπεσαν στην μέση του δρόμου ακόμα και σε σπίτια όπου  υπέστησαν μικρές υλικές ζημιές. Δυστυχώς, μια βάρκα που βρισκόταν ανάμεσα σε Σκορπιό και Πασουμάκι ανετράπη και  βούλιαξε. Ευτυχώς οι επιβαίνοντες (πατέρας και γιος) κολύμπησαν μέχρι την ξηρά και είναι καλά στην υγεία τους.
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

https://mail.google.com/mail/u/0/?ui=2&view=btop&ver=1pxvtfa3uo81z#attid%253Datt_1439c780b3c214a2_0.1
Photobucket

Template Information

ΝΕΑ ΑΠΟ ΗΠΗΡΟ
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyright © 2011. VonitsaNews... - All Rights Reserved
Original Design by Creating Website Modified by Adiknya